IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli vähän erilaisempi päivä käytiin poikaystävän kanssa kärkkäisellä pyörimässä ostin hienon Dragon ball Z anime mukin mikä maksoi 15 euroa se on aika iso ja mustan värinen siitä on sitten hyvä juoda teetä tai kahvia muuta en ostanut kärkkäiseltä päätin että en osta nyt uusia vaatteita, laukkuja tai koruja koska en tarvitse uusia mulla on kaappi täynnä vaatteita ajattelin shoppailla uusia vaatteita vasta sitten kesällä.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä eilinen päivä piristi mieltä paljon kun nähtiin poikaystävän kanssa.
Toivon että tulee mukava viikko ettei nyt mikään masennus tai ahdistus iske mutta varaudun kyllä siihen jos tulee tällä viikolla huonoja päiviä Koitan nyt olla iloinen ja positiivinen niin kaikki menee varmasti hyvin ja unohtaa huolet ja murheet. Tänään on ohjelmassa pyykipesua, lenkkeilyä, näen kaveria illalla on tulossa mun luokse kylään. Mukava rento päivä tänään huomenna pitää mennä aamusta sitten kauppaan ja ajattelin tehdä ruoaksi makkarakastiketta ja perunoita niitä mun tekee mieli ja aijon tällä viikolla syödä pakkasesta pois noita ruokia niin ei tarvitse koko aikaa tehdä ruokaa lämmittää ja sulattaa vaan mikrossa. Onneksi aamukahvi herättää mut joka aamu juon aika vahvaa mustaa kahvia en lisää siihen koskaan mitään maitoa tai sokeria se on hyvää mustana. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa innolla odotan tämän viikon jaksoja viime jakso jäi aika jännään kohtaan.
Eilenä katselin taas loppuillan jersey shore family vacation ohjelmaa olen kohta katsonut viidennen kauden niin paras. Vien hetken päästä pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia semmoista mistä tulee hyvä fiilis päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.